Retseptides kasutatud tooted

Cold brew

Proovi veidi teistsugust jääkohvi! Külmpruulitud kohv on vähem hapukas ja sellel on meeldivalt mahe maitse. Külmpruulitud kohvi saab nautida lihtsalt jääga või kasutada mitmesuguste kohvikokteilide põhjana. Lisaks on selle valmistamine ülilihtne!

Koostisosad

60
g

Jämeda jahvatusega kohvi

1
l

Vett

Valmistamine:

  1. Pane kohv valitud anumasse, vala peale külm vesi ja sega korralikult
  2. Kata anum kaane või toidukilega ja hoia külmkapis 14–18 tundi
  3. Sega uuesti ja kurna läbi kohvifiltri või sõela
  4. Serveeri külmalt, soovitatavalt rohke jääga!
  5. Proovi külmpruulitud kohviga neid kokteiliretsepte: Cold Brew Apple; Fresh Berry Brew
  6. Valmis külmpruulitud kohvi võib külmkapis hoida kuni seitse päeva